Събота, 30 Август 2008 18:43

Японска стена

Оценете
(3 гласа)

30.jpg

Така наречената щора ЯПОНСКА СТЕНА е съвременна щора, която прави неповторим интериора. Спокойствие и баланс се създават чрез изчистени линии, които ни доближават до духа на източната философия. С Японска Стена можем да постигнем ефекта на параван, да покрием големи прозорци и витрини, както и да преградим и обособим отделни вътрешни пространства.

Релсовият механизъм е ненатрапчив и дава големи възможности за разнообразни конфигурации. Различните материи позволяват да се подчертае и засили индивидуалността на помещението според усещането на собственика. “Японската стена” е лесна за поддържане и почистване.

Щорите тип Японска Стена се състоят от няколко текстилни панела, които могат да се движат свободно в специални улеи или да се управляват с различни видове механизъм. Възможни са различни схеми на преместване и събиране на панелите, което осигурява удобство при отваряне на прозорците.

Този модерен начин за декорация се нарича минималистичен поради своята лаконичност и здържаност, строги линии и изтънченост. Затова този тип щори често се използват в етнически и минималистични интериори.

Все по-често Японската Стена привлича вниманието със своята изисканост и стил, особено при големи и широки прозорци.

Щорите Японска Стена са подходящи също за разделяне на няколко части на пространството на стаята или офиса.

Ново! Щори Японска Стена от безшевна скрийн материя. Елегантна защита от UV лъчите и красиво допълнение на интериора.

30.jpg

Галерия Щори "Японска Стена"

Цени на щори "Японска Стена"

Цената на щори "Японска Стена" се определя от вложения материал - механизъм и текстил. Предлагаме пет вида механизми, всеки с по няколко варианта на управление ( включително и моторизиран с дистанционно) и богата гама текстили Laughing За да добиете представа за цената на Вашите щори Японска Стена, моля обадете ни се или изпратете на e-mail ориентировъчни размери ( ширина и височина в см ). Заедно с вас ще уточним детайлите и ще ви предложим най-добрият конкретен вариант.

Сроковете за изпълнение на този модел са в зависимост от нашата натовареност в производствената база. Обикновенно се справяме от 8 до 10 работни дни.

Прочетена 19394 пъти Последно променена в Четвъртък, 10 Януари 2013 16:53

Ние сме тук

Контакти Contacts

Адрес

  • гр. София
  • кв. Дървеница, ул. Равногор № 1
  • 02/ 495 000 9
  • 0889 140 007
  • 0888 306 406
  • e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Web page: http://cvetno.com

Транспорт

  • Метро спирка "Мусагеница"